Asensin etupistokkeen  25.4.2012

Kyseisen pistokkeen ostin EMC Oulu. Varaosa numero 71 60 7 701 406. (74 euroa täällä Saksassa 63,80 + postikulut) Alkuperäinen BMW tekemä pistoke jonka asennuksessa meni 3 tuntia kahvitaukoineen. Tankin päältä polttoaine letkuja irrottaessa varauduin jos syttyy staattisesta kipinästä. (Tiedän tapauksen. Autotallissa vaihtanut H-autoon tankissa olevaa pensaspumppua. Staattinen kipinä sytytti bensiinihöyryt. Omistaja sai pahoja palovammoja ja koko autotalli oli palaa.) Samalla laitoin Xenon valojen johdot kulkemaan tankin alta. 

 

 

Pistoke paikoillaan                                                                      Muutama nippuside meni. Sammuttimia ei tarvinnut käyttää. 

  

Tankin alta löytyikin yllätys. Johto oli vastannut tankkiin ja hiertynyt. Siirsin nippusiteen tuohon päälle sekä toisella nippusiteellä  takana olevaan putkeen kiinni. Nyt ei enää vastaa tankin pohjaan.

 

Siihen se on hiertänyt.                                                                  Mikäköhän tähänkin tulee?

 

Tähän tulee vaikkapa öljypullo. Kyseinen kolo löytyy 08 alkaen. Oma kun ei juuri öljyä syö niin olen laittanut tähän pulloon Marinolia.

 

Tuolta löytyy asennus ohjeet.

8.2.2013 tilasin Saksan eBay kaksi kappaletta 71607703594 Nachrüstsatz Steckdose Jotka ovat BMW R 1200 R sivupistoke ja hinta saksassa 75,90 euroa.

 

Ilmain ohjain pois                                                                       Edellisen pistokkeen sapluuna toisin päin ja merkit.

 

Merkkien kohdalle porasin 4 mm repijät                                     Sitten toinen reikä isonnettiin 18 mm repijäksi

Tämä on Adventure oikea pistoke josta virta menee nyt asennettuun pistokkeeseen ja tulee sieltä tälle pistokkeelle.  Pistokeita on nyt kolme kappaletta yksi sivulla ja kaksi edessä. Pistokkeiden kuormitus yhteensä korkeintaan 5A.