Etu ja takavalot

Helmikuussa 2009 vaihdoin Polisport etumaskin. E hyväksytty malli. Otin pois E 4 lampun kun virta ei riitä.

Nyt löysin vähän virtaa kuluttavan lampun. CRX LED lampun. Joka ei ole E hyväksytty mutta käytänkin lähinnä maastossa. Asensin erillisen katkaisimen suoraan päävirta johdosta jotta voi käyttää silloin kun haluaa. Asensin etu lokasuojaan koska en löytänyt muuta järkevää paikkaa. Tietenkin jos olisin rakennellut tukirautoja olisihan sen muuallekin saanut. Valitsin helpoimman tien ja jos ei ole hyvä paikka muutetaan paikkaa.

   

   

 

 

Takavalot 

Edellinen omistaja laittanut ledi valon jossa valoteho huono. (Lähinnä siksi koska normaali hehkulanka ei kestä. On liikaa tärinää.)  Kylän mopopojilta (< 125 cm3 ) kuulin että Övertorneå mopo liikkeessä on ledi valoja jopa E hyväksytty. Hinta jotain 20 euroa. Valo teho kohtuullinen. Hommasin lisäksi vielä hälytys ajoneuvoihin tarkoitetun led valon jossa on tehoa. (Helvetin kallis 68 euroa ilman ALV) No tietenkään ei poliisit tykkää jos tienpäällä päällä pitää. Tähän laitoin erillisen katkaisimen jotta voi ottaa pois päältä.  

 

 

Takapään valot                                                                         E hyväksytty takapään parkki valo

 

Jarru                                                                                       

Video takavaloista hämärällä