Työkalu pakki

 

Työkalu pakin päätin tehdä (M80 ammo box) jonka hinta pyörii 20 euron tietämillä. Lisäksi laatikossa on tiivisteet joten vedenkin pitäisi pysyä ulkopuolella. Sekä pakki sopii juuri ja juuri sivulaukku telineen ja sivulaukun väliin tekemällä muutoksia sivurautoihin, laukun kiinnikkeisiin ja laatikkoon. 

 

Sivurautojen kiinnikkeistä hiottu hieman                      Kuten sivulaukun kiinnikkeistä

 

Pakista poistettu kantokahva (alla alkuperäinen)          Sekä pala kannesta (mahtuu juuri sivulaukun ja runko putken väliin)

Sivurautaa tuotu ulommaksi sekä putken alapäätä taivutetettava

 

 

Pakin mitat ovat 275 leveys, 180 korkeus ja syvyys 98. Pakissa on kannessa tiivisteet ja irrotettava kansi. Kantta ei kylläkään saa pois kun pakin ollessa irti kokonaan.

 

Kyseiset kuvat pakista johon ei ole tehty muutoksia.

Pakkia paikoillaan ilman sivulaukkua ja sen kanssa. Kun sivulaukku ei ole paikoillaan hihalla kiinni. Sivulaukun ollessa paikoilla pakkia ei saa auki eikä poiskaan särkemättä jotain.

 

Ilman sivulaukkua                                                        Sivulaukku paikoillaan

 

Pakin tuki pitää etu ja taka suunnassa pakkia oikealla paikkaa varsinkin kun asennetaan sivulaukkua.

 

 

Huomioitavaa ettei ole tehty kun maantie ajoon lähinnä. Pakin ja takarenkaan roiskesuojan väliin jää jousto varaa noin 19 cm kun taasen renkaan yläpuolella sitä on noin 26 cm. Poistamalla takasuoja joustovara samaa luokka kun rengastilassa.

     

 

Video Youtubella myös tai katso alta.

 

 

 

PAKIN SISÄLTÖÄ

 

  

Videona