SIVUSUOJAT

Tilasin lopulta Touratech iltä sivusuojat kun nämä ei oikein toiminut. Pohjolan kurapyöräilijöiden sivuilla oli tehty kyseiset suojat kumista.

Lisäksi löytyi Englannista sivut Motorcycle Info Pages jossa perus GS ohjeet sivusuojien tekemiseen.  mudflap & side panels.

Englantilaiselta sivulta löytyi piirustus jossa oli mitat. Ihan liian pienet joten ei kun tekemään pahvista sopivat sapluunat.

 

 

Kuvan ylempi tehty piirustusten mittojen mukaan. Alla itse tekemät.

Koekappaleet tein 4 mm akryyli levystä.

 

Kuvien alemmat ovat minun pyörään sopivat.(08 ADV) Pistin nippusiteillä ne kiinni. Reiät tein polttamalla. Rautanaulasta valmistetulla polttotyökalulla. PE HD M S 3 mm muovista tehdyt. Ostin isomman levyn ja tein neljät joista kahdet jäljellä vielä.

Muovin ominaisuudet. Musta, Yleiskäyttöön soveltuva massatuotantomuovi, Mekaanisesti ja kemiallisesti kestävä , Ei ime vettä, Käyttölämpötila -40...+60°C, Tiheys g/cm³: 0,952, Kitkakerroin: 0,2, Käyttökohteet: Yleiskäyttöön, säiliöt, suojalevyt yms. ja naarmuuntuu helposti. 

 

Sivuilta

15.4.2012 Otin edellä olevat sivusuojat pois ja asensin Wunderlich suojuksen. Kokeilen nyt pelkällä Splash Guardilla. Toimii huomattavasti paremmin kuin omatekoiset.

 

 

 

Takajarru säiliön ja imukurkun välissä on muovipalanen jossa on pistoke josta johdot suoraan akulle. Lisävirtaa voi syöttää. Lähinnä talvikäynnistystä varten. Sen edessä on akkulaturille pistoke. Lähinnä ylläpitoa varten.

Tilasin Tourateck iltä sivusuojat ja asensin paikoilleen 6.2.2013 jotka toimivat paremmin.

  

Tuolla enennän takapään kurasuojasta.  Wunderlich SPLASH GUARDIN